سردخانه کشتارگاه

سردخانه کشتارگاه | فروش اتاق پیش سرد کشتارگاه

سردخانه ها اتاق هایی با تجهیزات خاص هستند که برای نگهداری محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. می دانیم که هر محصول و خوراکی باید در شرایط خاصی نگهداری شود؛ به همین دلیل سردخانه ها با توجه به محصولی که قرار است در آن نگهداری شود، ساخته می شوند. در ادامه به معرفی سردخانه کشتارگاه یا اتاق پیش سرد کشتارگاه خواهیم پرداخت.

اتاق سردخانه کشتارگاه 

پس از مرحله پوست کنی حیوانات، باید آنها را در محیطی استرلیزه و سرد نگهداری کرد تا از آلوده شدن آنها جلوگیری شود. به طور کلی گوشت در صورتی که در محیط مناسبی نگهداری نشود، به سرعت فاسد شده و در معرض آلودگی قرار خواهد گرفت.

به همین دلیل بلافاصله پس پوست کنی، لاشه گرم را به سردخانه کشتارگاه منتقل می کنند. دمای لاشه گوشت باید به مدت 10 ساعت به کمتر از 10 درجه سانتی گراد برسد.

در نتیجه کشتارگاه های صنعتی باید به سردخانه کشتارگاه مجهز باشد؛ قرار دادن لاشه گوشت در اتاق پیش سرد سبب کاهش وزن و جلوگیری از تغییر وزن آن خواهد شد

نحوه تجهیز کردن اتاق سردخانه کشتارگاه

سردخانه کشتارگاه

برای خنک کردن اتاق پیش سرد کشتارگاه از روش های مختلفی استفاده می کنند. شرایط محیطی سردخانه کشتارگاه باید به گونه ای باشد که در آنجا دمای هوا بسیار پایین، سرعت جریان هوا بالا، رطوبت نسبی بالا و ظرفیت تبرید زیاد باشد. 

تجهیزات مورد استفاده در سردخانه کشتارگاه عبارت است از کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین ریل و قلاب برای نگهداری لاشه می‌باشد. 

با توجه به تکنولوژی امروزه، زمان رسیدن به دمای زیر 10 درجه سانتی گراد برای لاشه های کوچک، 16 تا 24 ساعت است و برای لاشه های بزرگ تا 48 ساعت نیز خواهد بود.

اهمیت سردخانه کشتارگاه چیست؟

  • جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری های مشترک انسان و حیوان
  • جلوگیری از فعالیت باکتری ها
  • جلوگیری از کهنه شدن بافت ماهیچه ای و تغییر طعم گوشت
  • مانع از فاسد شدن سریع گوشت پس از ذبح
  • افت وزن لاشه  و جلوگیری از تغییر رنگ آن

اتاق پیش سرد کشتارگاه

شرایط نگهداری لاشه در سردخانه کشتارگاه 

  • دمای هوای سردخانه کشتارگاه باید به 0 درجه سانتی گراد نزدیک بوده اما از منفی یک درجه کمتر نشود.
  • سرعت هوا در فضای اتاق پیش سرد باید بین 0.75 تا 1.5 متر بر ثانیه باشد تا هوا بین لاشه ها بتواند جریان پیدا کند.
  • در صورتی که سرعت جریان هوا بیشتر شود، زمان سرد شدن هوا کاهش و در نتیجه مصرف انرژی بیشتر می شود.
  • زمانی سرد کردن لاشه تکمیل می شود که گرمترین نقطه لاشه به 7 درجه سانتی گراد برسد.
  • چیدمان لاشه ها در سردخانه باید طبق دستورالعمل دامپزشکی باشد.
  • فاصله ریل اصلی هدایت کننده لاشه به ریل هوایی با حداقل 90 سانتی متر باشد.
  • درب سردخانه کشتارگاه باید با توجه به رفت و آمد و اندازه سردخانه انتخاب شود.

طراحی و ساخت سردخانه کشتارگاه

همانطور که گفتیم استفاده از اتاق پیش سرد یا سردخانه کشتارگاه در کشتارگاه های صنعتی الزامی است. چرا که لاشه ها باید بلافاصله پس از پوست کنی در محیطی سرد قرار بگیرند. از طرفی طراحی و ساخت اتاق پیش سرد باید طبق دستورالعمل دامپزشکی باشد تا بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.

کارخانه توکان صنعت، تولید کننده انواع درب های سردخانه ای، عایق xps، انواع ساندویچ پانل و … می باشد.

این شرکت به کمک جمعی از مهندسین و با استفاده از آخرین تکنولوژی، اقدام به طراحی و ساخت سردخانه کشتارگاه نیز کرده است. شما می توانید برای دریافت مشاوره و ثبت سفارش، با شماره های ما تماس بگیرید.

قیمت سردخانه کشتارگاه

سردخانه ها را بر اساس حجم محصولاتی که در آنها قرار می گیرند، می سازند. به همین دلیل ابتدا باید نوع و حجم محصولات مشخص شده و سپس اقدام به ساخت آنها کرد. به همین دلیل قیمت ساخت سردخانه ها متفاوت می باشد.

برای اطلاع از قیمت ساخت سردخانه کشتارگاه با مشاوران ما تماس بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
ورق آلومینیوم رنگی | قیمت ورق آلومینیوم رنگی
نوشتهٔ بعدی
سردخانه رستوران | سردخانه آشپزخانه

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
گفتگو با ما
ارسال پیام